annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Waarom kan je als verkoper geen negatieve feedback geven?

Ik vind het een schande dat kopers zomaar negatieve feedback kunnen geven en verkopers niet

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

U hebt zeker 100% gelijk . Ik heb zojuist weeral zo één gehad uit Italie. Hij betaald niet ,hij antwoord niet op e-mails, gewoon niks. Een geschil opgestart , bijna een week later nog niets ,geschil gesloten . Dus die koper (bedrieger) heeft vrij spel .Hij blijft met zijn feedback op 100% staan. Hij heeft deze onbetaalde transactie op zijn account staan volgens e-Bay. Akkoord maar wie ziet dat ? Negatieve feedback kunt ge aan deze kopers (bedriegers) niet geven, met andere woorden "ZIJ KRIJGEN GEWOON VRIJSPEL" en hun feedback blijft op 100% staan. En dit is niet de eerste keer dat dit voorvalt ,er zijn kopers bij die er een spelletje van maken. 

Dit alles te danken aan het foutieve feedback systeem van e-Bay. Vroeger kon men deze bedriegers negatieve feedback geven, zodoende dat andere verkopers er hun conclusies konden uittrekken ,nu zien ze enkel dat de bedriegers 100% zogezegd in orde zijn .De omgekeerde wereld.

Dat er verkopers vroeger bijwaren die niet eerlijk waren ,dat klopt ,maar nu zijn het de kopers die met de eer gaan lopen om oneerlijke praktijken te "mogen" doen.

Samsdaddy: dit is ondertussen al jaren zo en dit hebben we enkel te danken aan verkopers die het systeem msibruikten in het verleden

Een vraag stellen