annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

problemen met een verkocht object.

Dag allen,

Vorige week verkocht ik seizoen 1 van "Nip Tuck". In mijn aanbieding had ik netjes de voorziene talen en ondertitels weer gegeven.

Ik heb de serie bekeken met Engelse (Amerikaanse) audio en Nederlandse ondertiteling.

Als ik mijn keuze voor ondertiteling deed in het menu, weet ik zeker dat Franse ondertiteling  voorzien was.  Ik heb hier trouwens de andere seizoenen en die hebben zeker Franse ondertitels( en andere).

Nu meldt de koper mij dat dit niet zo is.  het staat wel op de hoezen zegt ze, maar zij vindt geen menu waar ze Frans als subtitle kan kiezen.

Ik heb haar gisteren gevraagd om een en ander uit te proberen, maar niets werkt;

zij vraagt mij om de helft van de aankoopprijs terug over te schrijven.  dan zendt zij de dvd's terug en moet ik controleren.  daarna zou ik de rest terug moeten betalen.

Ik heb hier geen zin in, daar ik 100 % zeker ben dat er Franse ondertiteling is. Het zou toch te gek zijn dat er wel Nederlands is en geen Frans.

Heeft er iemand een suggestie. Negatieve feedback zou voor mij een primeur zijn;

Bedankt

Debbaut Frank

 

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

Zoals sinaaiman al zegt: een DVD met Franse ondertitels is eerder een zeldzaamdheid, hoogswaarschijnlijk staat het Frans bij de gesproken talen en heeft je koper blijkbaar weinig ervaring met DVD's.

Ik ken de serie in kwestie niet, maar in 't algemeen wordt er (volgens mijn beperkte ervaring) zeer weinig Frans ondertiteld. De Fransen houden méér van gedubde versies (Frans gesproken, dus). Misschien zit je klant dus op de verkeerde plaats te zoeken : bij subtitles i.p.v. bij audio.

Een vraag stellen