annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

MAG EEN VERKOPER ALLES?

jeanmarie9251
Community-lid

Ik won een geld-biljet in Duitsland,op 20 feb.Ik heb de verkoper al elke dag een bericht via ebay gestuurd om mij zijn IBAN & BIC te geven zodat ik onmiddelijk kan betalen.Ook vroeg ik voor verzekerde verzending (versichert versand)zo heeft de verkoper geen enkel risico.De verkoper geeft ook aan,betalen met paypal of overschrijving.Maar ik denk waar het schoentje wringt:Op hetzelfde ogenblik dat het gewonnen biljet nog niet afgelopen was staat er hetzelfde biljet op in Duitsland  van een ander verkoper maar dan nu kopen1.999 euro.Dit biljet staat er immers nog op.Mijn winnend bod was 311 euro.Ik krijg gewoon geen antwoordt van verkoper!!! Volgens mij had hij aan  een hoger bod gedacht. Wat kan ik ondernemen??Alvast bedankt.

Geaccepteerde oplossingen (2)

Geaccepteerde oplossingen (2)

zowiedot
Community-lid

Het is mogelijk dat de verkoper bij de vraag naar IBAN/BIC wrevelig wordt, deze gegevens staan namelijk in de afhandeling.

Klik op en noteer deze gegevens, onderbreek de afhandeling door een stap terug te keren met pijltje in de browser.

Vervolgens stuur je een bericht met de vraag voor de meerprijs voor verzekerde verzending zonder IBAN/BIC te vermelden.

Sommige verkopers staan een wijziging van verzendkosten toe in de afhandeling, indien dit niet mogelijk is dan moet de verkoper het aanpassen.

Dit is noodzakelijk voor een PayPalbetaling maar niet voor een overschrijving (bedrag is niet noodzakelijk hetzelfde als in de afhandeling)

Tenslotte zou ik mij niet blindstaren op die andere aanbieding met Nu Kopen.


Als een verkoper weigert te verkopen, is er niet veel aan te doen, je kan de verkoop niet afdwingen. Je kan wel een geschil openen wegens niet-levering, en eventueel negatieve feedback geven, met die feedback zou ik nog wat wachten, eerst zien of hij reageert op het geschil.

Antwoorden (0)

Een vraag stellen