annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Herkansingsaanbod, wat als de hoogste bieder ineens toch betaald?

coronaro
Community-lid

Hallo,

 

De hoogste bieder op een object reageerde niet op mijn betalingsverzoeken, ik heb geen geschil geopend maar na 8 dagen heb ik een herkansingsaanbod gedaan naar de eerst volgende hoogste bieder, deze accepteerde dit en heeft direct betaald! Ook het object is 2 dagen later verzonden.

 

Nu ontvang ik ineens van de eerste hoogste bieder een bericht dat hij problemen had met Paypal en mij deze week nog de betaling stuurt! In mijn verkoopsoverzicht zie ik ook dat deze eerste transactie nog gewoon 'open' staat, dwz wachtend op een betaling...

 

Waarom wordt dit niet automatisch afgesloten? En wat moet ik nu doen? Wil graag mijn 100% feedback behouden natuurlijk, en hij zal niet content zijn als hij verneemt dat het object al naar een ander is! Object was gebruikt, ik heb er dus niet nog eentje!

 

Vr.gr. Coronaro!

 

 

 

 

Hele onderwerp weergeven

Niet zo vreemd dat herkansingsaanbod, ook als de eerste transactie goed verloopt, soms heeft de verkoper twee of meer identieke objecten, als er hoog geboden wordt kan het interessant zijn om één of meerdere herkansingsaanbiedingen te sturen naar de bieders.

Een vraag stellen