annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

koper dreigt met incassobureau

hallo,

even het verhaal in t kort: ik had een zware griep, ben hervallen, mocht en kon een kleine 3 weken het huis niet uit, en moest net toen enkele pakjes versturen.

ik heb de kopers verwittigd, allemaal zeer begripvolle reakties ontvangen, BEHALVE 1 : het gaat over een cd, de koper zegt die intussen in de winkel gekocht te hebben, en dreigt met inkassobureau indien het geld nu morgen niet terug op zijn rekening staat. ik kan daar niet op ingaan, want maandag heb ik het pakje dus WEL verstuurd...

iemand hier enige ervaring mee ? ik heb wel een 1500+ stukken reeks verkocht op ebay en een feeback positief 100% ...

ik dank iedereen die hierop wil reageren

mvg

Hele onderwerp weergeven

Dat afdreigen is natuurlijk heel triest, en een typisch gevolg van de weerloze situatie waarin een verkoper op ebay zich bevindt...

Afgezien daarvan is het niet de fout van de koper dat hij zijn pakje veel te laat kreeg opgestuurd.

Misschien had hij de cd wel nodig voor een speciale gelegenheid, en heeft hij hem ondertussen idd in een winkel gaan kopen.

Persoonlijk zou ik hem vriendelijk voorstellen de cd terug te sturen, en hem beloven na terugontvangst zowel het aankoopbedrag als de verzendingskosten van opsturen en terugsturen terug te betalen.

Trouwens, wettelijk ben je dat als professionele verkoper verplicht, ook al steek je jezelf weg achter een particuliere account.

Een vraag stellen