annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

aanbiedingen verwijderd

quincy4039
Community-lid

Hallo,

ik heb mijn kleerkast weer eens leeggehaald, en de kledij die ik niet meer draag, op ebay geplaatst.

Nu zaten daar een paar t-shirts van gstar tussen, deze zijn vandaag verwijderd wegens schending van handelsmerk. ???

Ik krijg een mail van ebay met het antwoord waarom deze verwijderd zijn, gstar international heeft blijkbaar gezegd dat het "fake" tshirts waren.(dit wist ik dus zelf ook niet)

Ebay zegt dat ze aanraden om contact op te nemen met gstar international. Waarom moet ik daar contact mee opnemen? Of hoef ik dat niet te doen?

De tshirts zijn verwijderd van ebay, dus enig idee waarom ik naar gstar moet mailen?

Alvast bedankt, groetjes

Geaccepteerde oplossingen (3)

Geaccepteerde oplossingen (3)

Ik ken G star enkel van naam.

Zou voor de zekerheid in het Engels mailen,dat begrijpt iedereen.

Als je ze in de winkel hebt gekocht zou ik dat zeker doen.Als je zelf niet zeker bent laat je dat beter achterwege want namaak verkopen is strafbaar.

Ze vragen je waarschijnlijk enkele detail foto's door te sturen.

Ik heb dat vroeger eens gehad met een Gucci tas.

Zij vroegen me foto's van enkele details en nummering en de zaak was in orde.Sindsdien probeer ik steeds foto's te plaatsen waarop duidelijk de kenmerken te zien zijn.

 

Succes

speedsterboy1
Community-lid

Ik vraag mij toch af of alle rechtenhouders daar ook eerlijk in zijn, hoe minder artikelen van hun merk er tweedehands aangeboden worden hoe beter toch want dan dien je het nieuw te kopen.

hughwitte
Community-lid

Als u er van overtuigd bent dat de items wel degelijk authentiek zijn kunt u contact opnemen met de rechtenhouder om hem hiervan te overtuigen, anders kunt u het laten. Wel opletten, want als er enkele keren na elkaar een aanbieding verwijderd wordt kan eBay uw account schorsen.

Als uw aanbieding via VeRO werd verwijderd en u denkt dat dit ten onrechte is gebeurd, stelt eBay u voor eerst contact op te nemen met de eigenaar van de rechten (de e-mail die u meldt dat uw aanbieding werd verwijderd, zou het e-mailadres van de eigenaar van de rechten moeten bevatten). Alleen de eigenaar van de rechten begrijpt zijn producten en intellectuele eigendomsrechten. Als de eigenaar van de rechten bevestigt dat hij een fout heeft gemaakt, vraagt u hem dan een e-mail hierover te sturen naar eBay. eBay zal u vervolgens de toelating geven uw object opnieuw aan te bieden.

http://pages.benl.ebay.be/help/tp/programs-vero-ov.html

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

quincy4039
Community-lid

Hallo, op 3 van de 5 verwijderde aanbiedingen( allemaal g-star) staat op het wasetiket toch wel duidelijk leesbaar g-star met adres amsterdam, met nrs en naam hoe het kledingstuk heet!

1 kledingstuk is het etiket verwijderd, dat kan ik niet nakijken, ander stuk is al verzonden, dat kan ik ook niet meer checken.

Weet iemand als ik naar g-star een mail stuur om te vragen waarom ze de aanbiedingen geannuleerd hebben, zou ik dit in het nederlands of engels doen?

G-star is toch nederlands merk denk ik???

Hoofdzetel is amsterdam??

 

-- Bewerkt door quincy4039 om 13 Jun 2011 19:05 CEST
Een vraag stellen