annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

betaling met paypal

poesenzita
Community-lid

ik vraag aan internationale kopers om op voorhand te vragen naar de prijs van verzending naar hun land.  75% doet dat dus niet.  nu heeft iemand gekocht en ogenblikkelijk betaald met paypal.  gevolg is dat ik geen factuur meer kan sturen met de juiste verzendingskosten.  in de aanbieding staat duidelijk dat verzenden naar dat land aangetekend moet gebeuren. ik vroeg de koper om een extra 5 euro te storten maar wat als de koper hier niet op ingaat ?  ik kan die toch niet verplichten ? of wel ?  als ik toch onaangetekend verstuur en het pakket gaat verloren in dat land (wat meer gebeurt) heeft de koper nog de paypal bescherming en dat terwijl hijzelf bepaalde regels niet naleeft.  
dus :
1)hoe stuur ik een hernieuwde factuur ?
2) kan ik de koper verplichten een extra 5 euro te betalen om die aangetekende zending te bekostigen?
3)wat als hij niet wil meewerken ?
paypal betalingen zijn een regelrechte gijzeling voor een verkoper als de koper niet wil meewerken

Hele onderwerp weergeven
poesenzita
Community-lid

beste siemenpoes,
het staat toch duidelijk in de betalingsvoorwaarden dat ik naar bepaalde landen enkel aangetekend verzend en dat bieders kontakt moeten opnemen op voorhand.  het land in kwestie staat er dan nog uitdrukkelijk bij.
kunnen kopers dat dan zomaar naast zich neerleggen ?
Als ze kontakt zouden opnemen weten ze waar ze voorstaan en hebben ze de keuze om al dan niet te bieden. of heb ik het mis ?
grote probleem is dat velen niet de tijd nemen om alles te lezen.

als ik zondig tegen de regels van dit forum laat je het weten ok ?  't is nog maar de 2de keer dat ik hiervan gebruik maak.

Een vraag stellen