annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Tweestapsverificatie is een uitstekende manier om een extra beschermingslaag aan uw eBay-account toe te voegen. Door een authenticatie-app te selecteren als gewenste verificatiemethode, verloopt het inlogproces veiliger en soepeler. Deze extra beveiligingslaag helpt ons om tijdens het inloggen uw identiteit te verifiëren, waardoor het risico op ongeautoriseerde toegang tot uw eBay-account wordt verkleind.

 

Wat is een authenticatie-app? 

Een authenticatie-app is een softwareprogramma dat op een smartphone wordt geïnstalleerd en helpt bij het veilig implementeren van tweestapsverificatie. Het werkt door tijdgerelateerde, eenmalige wachtwoordcodes te genereren die u gebruikt om in te loggen op uw account.

 

Een eenvoudig en veilig verificatieproces
De 6-cijferige toegangscode die door de authenticator-app wordt gegenereerd, wordt lokaal op uw apparaat opgeslagen en vereist geen internet- of mobiele netwerkservice. Het is gebaseerd op een geheime sleutel die wordt gedeeld tussen de authenticator-app en de eBay-app of -website.

 

Verbeterde beveiligingsfuncties om uw eBay-account te beschermen
Het gebruik van een authenticatie-app als tweestapsverificatie is veiliger dan traditionele methoden zoals eenmalige wachtwoordcodes via sms, gesprek en e-mail. Het is ook minder gevoelig voor risico's zoals het onderscheppen van eenmalige wachtwoordcodes, sim-swaps, porten en kwetsbaarheden in het netwerk. Wanneer de eenmalige wachtwoordcode naar een apparaat in uw bezit wordt gestuurd, is het moeilijk voor hackers om deze te onderscheppen.

 

Aan de slag
Ga naar de pagina Accountinstellingen om tweestapsverificatie in te schakelen en selecteer Authenticator-app als verificatiemethode. We raden u aan Google Authenticator, Microsoft Authenticator of Authy te gebruiken. U kunt ook onze stapsgewijze handleiding bekijken voor het instellen van tweestapsverificatie. 

 

Bedankt dat u deel uitmaakt van de eBay-gemeenschap.