annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

eBay dood/stervende?

Als ik kijk naar de 'antwoorden' op berichten (meestal geen) op het eBay forum, dan getuigt dit van weinig zelfrespect bij dit bedrijf.  Blijkbaar totaal niet digitaal, zelfs nog niet analoog 🙂  En geen interesse voor gebruikers / klanten.

 

Ook de interface loopt achter op de actualiteit.  Bij selecteren 'Europese Unie' is 't precies of die bestaat enkel uit het 'Verenigd Koninkrijk'.  Net dàt land heeft NOOIT de Euro munt (en de daarbij gemakkelijke europese overschrijvingen via BIC/IBAN) gehad, en is nu toch al een tijdje helemaal GEEN lid meer van die Europese Unie.

En BIC/IBAN is bedrijfszekerder dan PayPall.  Moet je maar eens één postzegel van Cuba kopen van 10 cent.  Je zal het wel weten: zowel koper als verkoper in de banvloek, geblokkeerd, én op de lijst van potentiële terroristen van de USA.

 

Zou het kunnen dat eBay ondertussen failliet is?  Dat de site onbestuurd aan zijn lot is overgelaten?

 

Er is duidelijk een gebrek aan gezonde concurrentie van dingen zoals Kapazaa, Hebbes, Yezzz en Qoop.  Eerst werden die goede kleintjes er uit geconcureerd, en nu zijn de centen op, met als gevolg geen enkele inspanning meer om 'mee' te zijn ... Zijn de budgetten helemaal op tgv dat aggresieve uit-concurrentie-beleid?

 

En als je al eens een reactie krijgt van eBay, dan is het een door een vertaalmachine gedraaide versie met oorsprong een low-budget-land (uitgebuite regio).  De slechte Europese gewoonte van 'kolonialisme' uit de vorige eeuwen werd door de VS perfect overgenomen.  Europa is al een stapje verder in de evolutie der mensheid.  Gelukkig.

 

Ik stel maar vast ...  Nou ja, je kan er eigenlijk niet naast kijken.

 

Benieuwd of hier 'ooit' een reactie op komt.

 

Bericht 1 van 1
laatste antwoord
0 ANTWOORDEN 0