annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

We hebben sommige specificaties en rubrieken herzien om u te helpen aanbiedingen beter vindbaar te maken op eBay en door externe zoekmachines.

 

Vanaf vandaag ziet u updates in de volgende rubrieken:

 

Verzamelobjecten (ruilkaarten, strips)

Onderdelen en accessoires (banden en velgen)

Presentaties en conferenties (laserpennen)

 

Tijdens deze overgang kunnen uw aanbiedingen tijdelijk niet goed zichtbaar zijn. U merkt misschien dat sommige specificaties van naam veranderen, dat aanbiedingen naar andere rubrieken worden verplaatst of dat sommige aanbiedingen tijdelijk niet verschijnen in zoekopdrachten. 

 

Alle beïnvloede aanbiedingen zouden binnen een week weer normaal moeten zijn, hoewel sommige effecten op de zichtbaarheid van aanbiedingen in zoekopdrachten tot drie weken kunnen aanhouden. 

 

Zodra deze wijzigingen zijn voltooid, raden wij u aan uw aanbiedingen in de bovenstaande rubrieken te controleren om te zien of er wijzigingen zijn aangebracht. Lees meer over wijzigingen in rubrieken.

 

We begrijpen dat deze updates extra tijd kosten en voor enige frustratie kunnen zorgen, maar ons doel is om u te helpen de zichtbaarheid van uw aanbiedingen en de verkoop te vergroten. 

 

Houd deze pagina de komende dagen in de gaten: we zullen actuele informatie delen over de getroffen rubrieken en aanbiedingen, en eventuele vragen beantwoorden.