annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Pakket GECONFISKEERD door douane Belgie

marquitoke
Community-lid

Hoi allemaal, ik zit met een probleem....

Ik kocht begin februari '12 een uurwerk in de VS als cadeautje voor mijn vriendin. Waarde van ongeveer 120 euro.( en +-30 euro verzendingskosten ) 
De verkoper heeft me een tracking number gegeven en alles zodat ik het pakket kon volgen tot aan de douane in Belgie.
Vanaf daar begint mijn lijdensweg.....


Na contactname met de post meerdre malen was het pakket door de douane in behandeling daar ze "twijfels hadden over de waarde ". Na veel over en weer bellen  met post en douane moest ik een bewijs opsturen van de waarde van mijn artikel en de factuur van e bay. dit doe ik allemaal correct en nog dezelfde dag.
Na nog meer weken bel ik terug naar de douane die me zeggen dat mijn pakket herberekend is en ik moet bijbetalen .... iets van een 40 euro ongeveer. 
ik dus al bij al nog blij want ik wil op dit moment gewoon dat het pakket aankomt...( ondertussen heb ik de verjaardag van mijn vriendin waarvoor het cadeautje bedoeld was al gemist uiteraard )
NOG WEKEN later ( ondertussen is het 30 maart!!!) krijg ik te horen dat mijn pakket GECONFISKEERD is omdat ze vermoeden dat het namaak is ( omdat er maar een etiket met een waarde van 50 euro opplakte ), en dat er iemand moets langskomen die moest bevestigen of het wel degelijk echt is...
ik ben stilaan de hoop aan het opgeven , kan ik dit pakket nog verwachten of niet? iemand wat tips eventueel?

groetjes Marco


Bericht 1 van 1
laatste antwoord
0 ANTWOORDEN 0