annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Belangrijke updates aan kosten***

30 september 2016 | 12.31 uur

Hallo,

Vanaf oktober 2016 betaalt u op eBay.be geen plaatsingskosten meer als u binnen België verkoopt. U betaalt dan alleen nog wanneer uw object wordt verkocht of als u voor extra opties kiest. Verder gaan we ook de abonnementskosten voor eBay-winkels aanpassen.

Gratis aanbieden

Als u binnen België verkoopt, betaalt u in alle rubrieken (behalve de rubrieken voor voertuigen en vastgoed) en ongeacht de prijs van uw aanbieding geen plaatsingskosten meer. U betaalt alleen kosten wanneer iets wordt verkocht of als u een speciale aanbiedingsoptie selecteert. Als u in het buitenland verkoopt, betaalt u wel nog plaatsingskosten op basis van de bestaande tarieven.

Als u een lokale verkoper bent en een eBay-winkel gebruikt om te besparen op de plaatsingskosten, raden we u aan om uw winkelabonnement op te zeggen vanaf 1 oktober.

Voor verkopers die in het buitenland actief zijn, blijft een eBay-winkel nog wel interessant: als u een Topwinkel of Topwinkel Plus hebt, hoeft u op de andere eBay-sites immers geen plaatsingskosten te betalen. Als u al verkoopt op de internationale eBay-sites of eraan denkt om dit te doen, kunt u het beste uw winkelabonnement houden. Zo bespaart u een flinke duit op de plaatsingskosten wanneer u objecten aanbiedt in het buitenland.

Wijzigingen in kosten voor winkelabonnementen

De kosten voor eBay-winkels worden als volgt afgerond:

- Basiswinkel: van €17,35 naar €17

- Topwinkel: van €34,74 naar €35

- Topwinkel Plus: van €260,83 naar €260

Deze nieuwe kosten gaan in vanaf 1 oktober.

We schrappen de plaatsingskosten voor zakelijke verkopers om verkopen op eBay.be nog goedkoper en gemakkelijker te maken. Doe daar de internationale voordelen van een eBay-winkel bij en u hebt alle tools en troeven in handen om de binnen- en buitenlandse markten te veroveren!

Met vriendelijke groeten,

Het eBay-team