annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Door de veranderingen die COVID-19 met zich meebrengt, worden velen van jullie geconfronteerd met onzekerheid en problemen. eBay staat klaar om jou te ondersteunen zodat je bedrijf de komende maanden zo goed mogelijk kan blijven functioneren.

 

Vele verkopers hebben ons laten weten dat hulp met cashflow en flexibiliteit op het gebied van betalingen zeer belangrijk is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de meeste verkoopkosten 30 dagen uit te stellen voor in aanmerking komende geregistreerde zakelijke verkopers. Hier vind je meer informatie over de kosten die gedekt worden.

 

Als je een zakelijk verkoopaccount hebt en je kunt hulp gebruiken met je betalingen, dien dan hier een verzoek in vóór zaterdag 11 april, 8:59 uur CET. Bookmark deze pagina en kom 3 werkdagen na het indienen van het verzoek terug om de status van je aanvraag te controleren. 

 

Als je aanvraag wordt goedgekeurd, wordt 50% van de door dit programma gedekte kosten van je eerstkomende factuur uitgesteld tot de volgende factureringscyclus. De resterende 50% is dan verschuldigd in de daaropvolgende factureringscyclus.

 

We doen er alles aan om onze verkopers te helpen in deze moeilijke tijd. We willen een deel van de druk waar je momenteel mee te maken hebt verminderen en jou de flexibiliteit bieden die nodig is om je bedrijf draaiende te houden.

 

Nogmaals bedankt dat je deel uitmaakt van onze community en voor de verkoop op eBay.