annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***De recente problemen met de site zijn opgelost. Uw verkoperniveau blijft ongewijzigd en alle relevante kosten worden gecrediteerd.***

26 november 2015 | 11.42 uur

Hallo,

We weten dat woensdag een aantal verkopers te maken had met problemen op onze site. We willen onze excuses aanbieden en u laten weten dat u zelf geen actie hoeft te ondernemen.

De storing, die inmiddels is opgelost, was het gevolg van het wijzigen van het internet domein en dit had een onvoorziene invloed op processen in het eBay platform. We zijn hard bezig om alles recht te zetten:

We crediteren automatisch alle relevante kosten voor aanbiedingen die gepland waren om af te lopen op woensdag 25 november tussen 14:20 en 19:45 uur. Deze creditering geldt voor:

  • aanbiedingen in veilingvorm die zijn afgelopen in deze tijdspanne (behalve veilingobjecten die zijn verkocht met de optie Nu kopen)

  • aanbiedingen met vaste prijs die zonder verkoop zijn afgelopen in deze tijdspanne (behalve aanbiedingen van 30 dagen of met de optie Geldig tot geannuleerd)

Het tegoed wordt automatisch op uw account gestort en staat op de volgende factuur vermeld.

  • Eventuele transactieproblemen die rechtstreeks te maken hebben met de storing worden verwijderd en zullen geen gevolgen hebben voor uw verkoperprestaties.

We begrijpen dat storingen op onze site, juist in deze tijd, een impact kunnen hebben op uw zaak. Onze excuses voor het ongemak.


Met vriendelijke groeten,

Het eBay-Team