annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***De recente problemen met de site zijn opgelost. Uw verkoperniveau blijft ongewijzigd en alle relevante kosten worden gecrediteerd.***

16 november 2015 | 10.24 uur

Op zaterdag 14 november, tussen 6.25 en 14.49 uur, ondervond één van de datacenters van eBay netwerkproblemen. Door de storing waren een aantal functies op onze site tijdelijk niet beschikbaar.

Het probleem is intussen opgelost en u hoeft zelf geen actie te ondernemen. De eBay-verkopers die te kampen hadden met het probleem kunnen rekenen op een automatische creditering van alle toepasselijke kosten voor aanbiedingen die gepland waren om af te lopen op zaterdag 14 november tussen 6.25 en 14.49 uur. Deze creditering geldt voor:

  • aanbiedingen in veilingvorm die zijn afgelopen in deze tijdsspanne (behalve veilingobjecten die zijn verkocht met de optie Nu kopen)

  • aanbiedingen met vaste prijs die zonder verkoop zijn afgelopen in deze tijdsspanne (behalve aanbiedingen van 30 dagen of met de optie Geldig tot geannuleerd)

Het krediet wordt automatisch op uw account toegepast en staat op uw volgende factuur vermeld.

Eventuele transactieproblemen die rechtstreeks te maken hebben met de storing worden verwijderd en zullen geen gevolgen hebben voor uw verkoperprestaties.

We begrijpen dat storingen op onze site een impact kunnen hebben op uw zaak. We willen ons dan ook verontschuldigen voor het ongemak en doen ons uiterste best om dit soort technische problemen te voorkomen in de toekomst.

Bedankt voor uw begrip en uw deelname aan de eBay-community.

Met vriendelijke groeten,


Steve Boehm
Senior Vice President
Global Customer Experience