annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

In onze meest recente Nieuws voor verkopers hebben we aangekondigd dat we enkele rubrieken en specificaties hebben herzien zodat uw aanbiedingen beter vindbaar zijn op eBay en door externe zoekmachines. 

 

Vanaf vandaag ziet u updates in de volgende rubrieken:

 

Elektronica

Gezondheid en verzorging

Huis en tuin

Sieraden en horloges

Onderdelen en toebehoren

 

Tijdens deze overgang kan uw ervaring met aanbiedingen tijdelijk worden beïnvloed, evenals de zichtbaarheid van je aanbiedingen. Het kan zijn dat sommige specificaties van naam veranderen, dat uw aanbiedingen naar een andere rubriek worden verplaatst of dat sommige aanbiedingen tijdelijk niet worden weergegeven in zoekopdrachten.

 

Alle betrokken aanbiedingen zouden binnen een week weer normaal moeten zijn, hoewel sommige effecten op de zichtbaarheid van aanbiedingen in zoekopdrachten tot drie weken kunnen aanhouden. 

 

Zodra deze wijzigingen zijn voltooid, raden wij u aan uw aanbiedingen in de bovenstaande rubrieken te controleren. Bekijk meer informatie over de wijzigingen in rubrieken.

 

We begrijpen dat deze updates extra tijd in beslag nemen en frustratie kunnen veroorzaken, maar ons doel is om u te helpen de zichtbaarheid en verkoop van uw aanbiedingen te verhogen. 

 

Houd deze pagina de komende dagen in de gaten. We zullen actuele informatie over de betrokken categorieën en aanbiedingen delen en al uw vragen beantwoorden.