annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

eBay ondersteunt honderdduizenden kleine en middelgrote ondernemingen in Europa (KMO’s) die nieuwe markten over de hele wereld willen bereiken om hun bedrijf te laten groeien. Er zitten echter nieuwe EU-regels voor digitale diensten in de pijplijn, de zogenoemde Digital Service Act. Deze regels zouden de rol van eBay als drijvende kracht achter de onlinehandel voor het KMO ernstig kunnen belemmeren. 

 

De voorgestelde regels zouden het volgende kunnen betekenen:

  • Het risico dat uw account of aanbiedingen op handelsplaatsen zonder reden of bij de minste onopzettelijke fout worden geblokkeerd, evenals enorme knelpunten voor de publicatie van uw aanbiedingen.
  • Een bureaucratischer en trager proces voor registratie op handelsplaatsen, waardoor uw privacy in het gedrang kan komen.
  • Minder betaalbare en diverse online diensten, gedomineerd door alleen de grootste spelers.

 

We hebben uw hulp nodig om te voorkomen dat deze wijzigingen worden goedgekeurd. Sluit u aan bij duizenden kleine bedrijven in heel Europa en spreek uw verkozen ambtenaren aan over de reële gevolgen die deze nieuwe regels voor uw bedrijf kunnen hebben.

 

Laat uw stem horen door onze petitie hieronder te ondertekenen. eBay zal de petitie en uw handtekeningen bezorgen bij alle belangrijke ambtenaren die aan de nieuwe Digital Services Act werken, zodat ze invloed kunnen uitoefenen op het beleidsdebat. U kunt ook hier klikken voor meer informatie.

 

Nu ondertekenen