annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Meer tijd om uw aanbiedingen te optimaliseren***

17 januari 2017 | 17.33 uur

Hallo,

In het najaar van 2016 hebben we de volgende fase aangekondigd in ons draaiboek voor het verplicht gebruik van product-ID's op eBay. Deze updates:

· Verhogen de zichtbaarheid van uw merkloze producten en huismerkproducten in zoekmachines op eBay en daarbuiten.

· Koppelen uw aanbiedingen aan onze nieuwe productpagina's, recensies en marketingtools.

Deze updates waren gepland voor februari 2017. Maar velen van jullie hebben ons laten weten dat dat te kort dag is. Dat snappen we. Daarom hebben we de timing wat versoepeld:

  • Ons nieuwe catalogusportaal zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2017. U kunt dan uw volledige catalogus merkloze producten en huismerkproducten snel en eenvoudig uploaden met door eBay gegenereerde product-ID's.

· Nieuwe opties, zoals de integratie van product-ID's van Amazon, Google of ID's van eigen makelij, zullen beschikbaar zijn in de zomer van 2017.

· In een volgende update wordt het verplicht gebruik van product-ID's uitgebreid naar bijkomende rubrieken voor aanbiedingen met nieuwe objecten en Geldig tot geannuleerd-aanbiedingen met objecten die zijn opgeknapt door de fabrikant en wordt de aanbiedingsoptie 'Niet van toepassing' stopgezet. Deze fase is uitgesteld tot volgend jaar.

We zullen de specifieke data binnenkort communiceren, zodat u voldoende tijd hebt om u voor te bereiden.

Bedankt dat u op eBay verkoopt.

Met vriendelijke groeten

Het eBay-team