annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

for business.JPGHallo,

 

Als partner willen we u graag op tijd op de hoogte brengen van de volgende updates voor zakelijke verkopers. Meer weten?

 

 

Veranderingen aan de verkoopcommissie

 

Het landschap van de e-commerce verandert razendsnel en eBay wil blijven investeren in het platform zodat verkopers een groter publiek van online kopers kunnen bereiken. Daarvoor wijzigen we de verkoopcommissie in België en andere landen vanaf 1 april en maken we de verkoopcommissie eenvoudiger en consistenter.  Bekijk alle prijswijzigingen.

 

 

Specificaties in 2019

 

We gaan meer specificatievelden verplicht maken in de rubrieken Kleding, schoenen en accessoires. Specificaties kunnen het merk, de maat, het type, de kleur, de stijl en nog veel meer omvatten en zijn afhankelijk van wat u verkoopt. Lees meer over de volgende stappen.

 

 

Geldig tot geannuleerd in 2019

 

Vanaf 1 april 2019 gaan we de winkelervaring op alle eBay-sites vereenvoudigen. De enige duur die voor alle aanbiedingen met een vaste prijs is toegestaan, zal Geldig tot geannuleerd zijn, zowel voor zakelijke als particuliere verkopers.  Geldig tot geannuleerd in 2019.

 

 

Wijzigingen in BTW-regelgeving in Duitsland

 

Naar aanleiding van de laatste wijzigingen aan de Duitse btw-wetgeving moeten handelsplaatsen aanvullende maatregelen nemen om te controleren of verkopers aan de plaatselijke wetgeving voldoen. Verkopers die in Duitsland willen blijven verkopen en die binnen de Europese Economische Ruimte (EER) gevestigd zijn, hebben tot 1 oktober 2019 om hun Duitse btw-certificaat te uploaden. Wijzigingen in BTW-regelgeving in Duitsland.

 

Met vriendelijke groeten,

Het eBay-Team