annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Nieuws voor zakelijke verkopers - Najaar 2016***

30 augustus 2016 | 14.26 uur

Hallo,

Het najaar op eBay.be heeft tal van interessante nieuwtjes en updates in petto!

Reductie in kosten
Goed nieuws! We schaffen de plaatsingskosten voor lokale verkopers af en vereenvoudigen de abonnementskosten voor eBay-winkels. Op die manier wordt verkopen op eBay.be niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk goedkoper! Meer weten?

Verwijdering actieve content
Vanaf juni 2017 kunt u niet langer actieve content gebruiken in uw aanbiedingen. Door de actieve content te verwijderen, kunnen we ervoor zorgen dat uw aanbiedingen optimaal worden weergegeven op mobiele apparaten. Uw kopers genieten van een homogeen en responsive aanbod. U profiteert van een grotere vraag en bereik! Meer weten?

Lancering nieuwe product-ID’s
We breiden het gamma product-ID’s uit dat u kunt gebruiken in uw aanbiedingen op eBay, met daarbij de ID’s van Amazon en Google. U kunt ook gepersonaliseerde product-ID’s maken om uw aanbieding te promoten in zoekmachines en zo nog meer kopers warm te maken voor uw objecten. Meer weten?

Wijzigingen in rubrieken en specificaties - oktober 2016
We stroomlijnen onze rubrieken om onze Europese markten beter op elkaar af te stemmen, waardoor u gemakkelijker kunt verkopen op onze internationale sites. Meer weten?

Verkopers helpen beter te presteren

We maken het verkopers met een Ondermaats niveau gemakkelijker hun verkoperniveau te begrijpen en te verbeteren. Meer weten?

Turbo Lister gaat met pensioen
Vanaf juni 2017 wordt de functie Turbo Lister niet langer ondersteund op eBay. Deze beslissing kadert in ons voornemen om onze tools voor verkopers te stroomlijnen en gebruiksvriendelijker te maken. Meer weten?

Wijzigingen voor internationale verkopers
Verkoopt u weleens in het buitenland? Kijk dan wat er op onze andere eBay-sites gaat veranderen. Meer weten?

Met vriendelijke groeten,

Het eBay-Team