annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hallo,

 

Met ingang van 19 juli 2020 treedt een nieuwe versie van onze Gebruikersovereenkomst in werking. De huidige versie van onze Gebruikersovereenkomst, die van kracht blijft tot 18 juli 2020, vindt u hier

 

We hebben de eBay Gebruikersovereenkomst bijgewerkt, zodat deze voldoet aan nieuwe wettelijke vereisten. De meeste wijzigingen vloeien voort uit EU-verordening 2019/1150, die nieuwe verplichtingen oplegt aan platforms zoals eBay, als zij diensten leveren aan zakelijke gebruikers gevestigd in de EU.

 

De volledige nieuwe versie van de Gebruikersovereenkomst kunt u hier raadplegen.

 

We werken ook onze Privacyverklaring bij en brengen wijzigingen aan die het voor u gemakkelijker maken om de persoonsgegevens die we verzamelen te begrijpen en die u tevens meer controle geven over die gegevens. Dit maakt deel uit van ons voortdurende streven om transparant te zijn over hoe we uw gegevens gebruiken en veilig bewaren. De nieuwe updates treden in werking op 20 juni 2020. U hoeft verder niets te doen. 

 

Wat zijn de voordelen voor u:

 

  • Aanvullende informatie over de persoonsgegevens die we verzamelen, de doeleinden waarvoor we die gegevens gebruiken en de manier waarop we persoonsgegevens binnen het bedrijfsnetwerk van eBay Inc en met andere bedrijven en serviceproviders delen en verwerken.

 

Het is voor ons belangrijk dat we uw gegevens veilig bewaren en de transparantie over het gebruik ervan vergroten. Als u meer wilt weten over het privacybeleid van eBay en onze Privacyverklaring kunt u een kijkje nemen in het eBay Privacy Centrum

 

Mocht u het niet eens zijn met de nieuwe Gebruikersovereenkomst, dan kunt u uw overeenkomst met eBay altijd opzeggen door uw account te sluiten.

 

Met vriendelijke groet

 

Het eBay-team