annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Updates aan de Gebruikersovereenkomst op eBay.be***

10 juli 2017 | 13.58 uur

Hallo,

Hierbij willen u laten weten dat we onze Gebruikersovereenkomst hebben bijgewerkt. De wijzigingen gaan onmiddellijk in voor nieuwe leden en worden op 10 augustus 2017 van kracht voor bestaande leden.

Hier is een overzicht van de belangrijkste updates.

We hebben nieuwe voorwaarden toegevoegd voor de aanstaande wijzigingen in onze aanbiedingsvoorwaarden met betrekking tot de productcatalogus van eBay. Bovendien hebben we het gedeelte ‘Inhoud’ bijgewerkt, waarin we ons beleid voor het gebruik van afbeeldingen en productinformatie van verkopers waar nodig verduidelijken.

We hebben ook de volgende bepalingen toegevoegd:

- 'Aankoopvoorwaarden' - waarin we toelichting geven bij de richtlijnen die kopers moet volgen wanneer ze een object kopen op eBay.

- 'Internationaal kopen, verkopen en vertalen' - waarin we uitleggen dat de objecten die u op uw lokale site aanbiedt ook op één of meerdere internationale websites van eBay kunnen worden aangeboden in overeenstemming met de Overeenkomst voor Internationaal Verkopen van eBay. We geven ook aan dat er vertaalmachines kunnen worden gebruikt om uw eBay-content en communicatie met andere leden gedeeltelijk of volledig te vertalen in de lokale talen, als zulke vertaalservices beschikbaar zijn.

- 'Beperking van fondsen' - waarin we erop wijzen dat PayPal de toegang tot fondsen in de PayPal-rekening van verkopers onder bepaalde omstandigheden kan beperken. Deze beslissing kan o.a. worden gebaseerd op de transactiegeschiedenis en prestaties van de verkoper, teruggaven, de risicofactor van de rubriek, het transactiebedrag en het indienen van een geschil.

Het gedeelte 'Toegang en verstoring' is verwijderd.

Er zijn nog andere wijzigingen doorgevoerd om onze Gebruikersovereenkomst up-to-date en marktconform te houden voor de producten en services die we aanbieden.

U hoeft geen actie te ondernemen om de bijgewerkte Gebruikersovereenkomst te aanvaarden. Als u niet akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden, kunt u uw eBay-account sluiten. Raadpleeg onze Hulp-pagina's voor meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Het eBay-team