annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Wijzigingen in uw gebruikersovereenkomst en andere eBay-overeenkomsten ***

20 maart 2018 | 10.22 uur

Hallo,

We zijn in 2016 begonnen met het proces om onze juridische structuur aan te passen en in overeenstemming te brengen met hoe we onze platforms beheren en gebruiken.

Vanaf ‌1‌ ‌m‌e‌i‌ ‌2‌0‌1‌8‌ gaan eBay-gebruikers die in de Europese Unie wonen (met uitzondering van inwoners van het Verenigd Koninkrijk) een contract aan met eBay GmbH, Albert-Einstein-Ring 2-6, 14532 Kleinmachnow, Duitsland, voor hun Gebruikersovereenkomst, facturerings­overeenkomsten en andere overeenkomsten die ze voorheen hadden met eBay Europe S.à r.l. of eBay Marketplaces GmbH.

De gebruikers in kwestie zullen de hierboven vermelde bedrijfsnaam en het hierboven vermelde adres van eBay zien verschijnen op hun facturen en kosten zullen vanaf die datum worden betaald op een rekening van deze eBay-entiteit. U ziet de naam en gegevens van de nieuwe eBay-entiteit mogelijk ook op uw bankafschrift en in een mededeling over de laatste betaling aan de vorige eBay-entiteit en de eerste betaling aan de nieuwe eBay-entiteit.

Hoewel we in de toekomst mogelijk nog wijzigingen aanbrengen aan onze services en programma's, zult u in de praktijk niets merken van deze overgang. Onze services worden op geen enkele manier onderbroken en u hoeft geen wijzigingen aan te brengen aan uw aanbiedingen. U kunt de betalingsmethode die u hebt geregistreerd bij eBay gewoon blijven gebruiken, omdat de details van de wijziging worden bezorgd aan uw bank of financiële instelling. Het is mogelijk dat zij u hierover ook apart zullen informeren. Ten gevolge van de contractoverdracht aan eBay GmbH, neemt dat bedrijf ook de automatische betalingsmethode over waarmee u akkoord bent gegaan voor de betaling van kosten en andere bedragen die u eBay verschuldigd bent voor het gebruik van de services van eBay. Bedragen die u aan eBay moet betalen, worden geïnd door eBay GmbH via de door u gekozen automatische betalingsmethode.

In het kader van de nieuwe contractuele relatie met eBay GmbH, zal eBay GmbH ook verantwoordelijk worden voor uw gegevensbeheer in het kader van onze privacyverklaring. eBay GmbH zal uw gegevens blijven beheren in overeenstemming met onze algemene privacynormen, ook gekend als onze Binding Corporate Rules of bindende bedrijfsregels.

Deze wijzigingen gaan in op ‌1‌ ‌m‌e‌i‌ ‌2‌0‌1‌8‌ voor gebruikers die in de Europese Unie wonen (met uitzondering van gebruikers die in het Verenigd Koninkrijk wonen). We raden u aan om de nieuwe Gebruikersovereenkomst, de privacyverklaring en al uw andere overeenkomsten met ons te controleren. U kunt ook de oude Gebruikersovereenkomst bekijken, die van kracht blijft tot ‌3‌0‌ ‌a‌p‌r‌i‌l‌ ‌2‌0‌1‌8‌. Als u deze bijgewerkte voorwaarden niet wenst te aanvaarden, kunt u de Gebruikersovereenkomst opzeggen door uw eBay-account te annuleren.

Bedankt voor uw bijdrage aan de eBay-community.