annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***eBay gaat zelf betalingen verwerken op haar online handelsplaats***

01 februari 2018 | 16.59 uur

Hallo,

eBay wil de klantervaring verbeteren door een intermediair betaalsysteem in te voeren op onze online handelsplaats en platformen. Met behulp van dit geïntegreerde betaalplatform zal eBay het volledige betalingsproces kunnen beheren, waardoor de end-to-end-ervaring voor zowel kopers als verkopers eenvoudiger en beter wordt. eBay gaat hiervoor in zee met Adyen, een toonaangevende wereldwijde betalingsprovider. Betalen via PayPal, van oudsher onze partner, zal een optie zijn voor kopers op eBay.

U hoeft op dit moment geen actie te ondernemen. De overgang naar dit nieuwe systeem van betalingsbemiddeling zal meerdere jaren in beslag nemen.

Het is onze ambitie om het grootste, beste en meest volledige verkoopplatform in de e-commerce te worden. De verdere uitbreiding van onze betalingsmogelijkheden is de volgende stap in deze visie en strategie.

De introductie van betalingsverwerking zal aanzienlijke voordelen met zich meebrengen voor verkopers op eBay, waaronder een vereenvoudigde prijsstructuur en een meer voorspelbare toegang tot fondsen. De meeste verkopers kunnen daarenboven verwachten dat hun kosten van betalingsverwerking worden verlaagd. We werken ook aan één centrale plaats waar verkopers hun zaken, zoals transacties en betalingen, kunnen beheren.

Door kopers meer betaalmogelijkheden aan te bieden en de betalingsopties en het -verkeer internationaal uit te breiden, gelooft eBay dat verkopers meer klanten kunnen bereiken, met een hogere omzet tot gevolg.

eBay zal in Noord-Amerika vanaf de tweede helft van 2018 op kleine schaal met deze betaalservice beginnen. In 2019, onder de voorwaarden van onze overeenkomst met PayPal, willen we de service verder uitrollen en verankeren in onze handelsplaats. In 2021 verwachten we dat de meerderheid van onze gebruikers de overstap naar het nieuwe betaalplatform heeft gemaakt.

Wanneer de eerste fase van de geïntegreerde betalingsverwerking eraan komt, zullen we u verder informeren over het concrete proces en de volgende stappen. U kunt ondertussen hier de aankondiging van eBay Inc lezen voor meer informatie. Voor vragen

kunt u terecht bij https://ocsnext.benl.ebay.be/ocs/home .

Met vriendelijke groeten,

Het eBay-team